Kövess minket Facebook-on

Reduced price! NIGHT High Active Serum - Parabens Free View larger

PERFECT BEAUTY Intenzív terápiás aktív szérum éjszakai használatra (15 ml)

500004

3 000 Ft

6 000 Ft

Információk

High IntensiveTherapy – két egymást kiegészítő termék (nappali kúra + éjszakai kúra). Erős, a kozmetikában jelentős hatással bíró hatóanyagok ultramodern összeállítása. Azonnali lifting, bőrsimító és bőrfeszesítő hatás, valamint bőrfiatalítás a négy, egymást kiegészítő erős összetevő együttes hatásának köszönhetően: Argireline, Liftonin-Xpress, gyöngykivonat, nano arany.

NIGHT Active Serum – éjszakai kúra. Nagyon hatékony, öregedést megelőző és ránctalanító hatás a két erős hatóanyag együttes működésének köszönhetően: Argireline® valamint nano arany. Sima, regenerált bőr, mely feszessé és egészségessé válik. A kúra kiegészítése a nappali DAY Active Serum (500003) termék.

Az alkalmazás eredménye

  • Látható ránctalanítás
  • Hidratáltabb bőr
  • Regenerált, táplált bőr
  • Védi a bőrt a külső hatásoktól
  • Kollagén és elasztin szintézis serkentése

Hatóanyagok

  • ARGIRELINE® - legújabb felfedezés, bizonyítottan ránctalanító és ráncmegelőző hatású hexapeptid-8 – neuropeptid. Az argireline neuromuszkuláris szinapszisok szintjén működik, lazítja a mimikáért felelős izmokat, valamint fékezi a ráncok keletkezését, ezért sokszor nem invazív botox alternatívának is hívják.
  • ARANY NANORÉSZECSKÉK – regeneráló hatású, valamint serkenti a bőr megújulását a kollagén és elasztin termelésének megnövelésével a fibroblasztokban. Fékezi a bőr öregedésének folyamatát; elősegíti a ráncok csökkentését, valamint megakadályozza az újak kialakulását.

Használat

Rendeltetés: Minden típusú, csökkent feszességű bőrhöz, fáradt, stresszes bőrhöz; érett bőrhöz, valamint öregedést megelőző szérumként.

Javallatok: sejtszintű regeneráció, hidratáló hatás, feszesítés, bőrsimítás.

Használat: a terméket letisztított arcbőrre és nyakra vidd fel kihagyva a szemhéjat. Este alkalmazd, a Perfect Beauty szériás krém használata előtt.

30 hasonló termék: