Kövess minket Facebook-on

Reduced price! DAY Active Serum - Parabens Free View larger

PERFECT BEAUTY Intenzív terápiás aktív szérum nappali használatra (15 ml)

500003

Ft 3,900

Ft 6,000

Információk

High IntensiveTherapy - két egymást kiegészítő termék (nappali kúra + éjszakai kúra). Nagyon hatékony, a kozmetikában jelentős hatással bíró hatóanyagok ultramodern összeállítása. Azonnali lifting, bőrsimító és bőrfeszesítő hatás, valamint bőrfiatalítás a négy, egymást kiegészítő, nagyon erős összetevő együttes hatásának köszönhetően: Argireline, Liftonin-Xpress, gyöngykivonat, nano arany.

DAY Active Serum – nappali kúra. Azonnali lifting hatás a termékben alkalmazott két, erős hatóanyagnak köszönhetően: Liftonin-Xpress, gyöngykivonat. Feszes, rugalmas, sima és egységes szerkezetű bőrt eredményez. A kúra kiegészítője az éjszaka használandó Night Active Serum (500004)

Az alkalmazás eredménye

  • Látható feszesség és lifting hatás
  • Feszesebb és rugalmasabb bőr
  • Azonnali ránctalanító hatás
  • Hidratáltabb bőr

Hatóanyagok

  • LIFTONIN®- XPRESS - lifting hatású polimerek és vörös-tengeri mikroalgák innovatív összekapcsolása, ami azonnali és látható bőrkisimulást okoz. A szem környékén egy órán belül akár a ráncok 74%-át kisimítja. Hatékonysága látványos, melyet kutatások is bizonyítanaki.
  • FEHÉR  GYÖNGY KIVONAT - Elősegíti a bőrregenerációt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, sima és feszes bőrfelületet biztosít. Helyreállítja a bőr megfelelő hidratáltságát és megerősíti azt.

Alkalmazás

Rendeltetés: Minden típusú, csökkent feszességű bőrhöz, fáradt, stresszes bőrhöz; érett bőrhöz, valamint öregedést megelőző szérumként.

Javallatok: sejtszintű regeneráció, hidratáló hatás, feszesítés, bőrsimítás.

Használat: a terméket letisztított arcbőrre és nyakra vidd fel kihagyva a szemhéjat. Reggel alkalmazd, a Perfect Beauty szériás krém használata előtt.

30 hasonló termék: