Kövess minket Facebook-on

Sale! Ph body balance (havi adag) View larger

pH Body Balance (havi adag)

367256

Forradalmi megoldás a test pH értékének helyreállítására. A szervezet hatékony savcsökkentését garantálja, megkönnyíti a szervezet kitisztítását, valamint szabályozza az anyagcserét. Eltünteti a szervezetben lerakódott nehézfémeket.

More details

Ft 2,150

Ft 3,150

Információk

A szervezet savasodása több problémának is az okozója lehet, ezért érdemes odafigyelni a megfelelő savtalanításra, mely azt eredményezi, hogy a testünkben helyreáll a sav-bázis egyensúly. Ennek az állapotnak az elérése megkönnyíti a szervezet méregtelenítését, a nehézfémek eltávolítását, valamint megállítja a csontjaink számára veszélyes csontritkulást. A Blue Nature-ben azon az állásponton vagyunk, hogy maga a természet segít nekünk a megfelelő egészséges megoldás kidolgozására, a technológia pedig csak támogató jelleggel van jelen. Erre alapozva jött létre az innovatív pH Boda Balance termék, melynek köszönhetően a savasodás problémája gyorsan elhárul.

A szervezet túlzott savasodása nemcsak egészségtelen következményekkel jár, de a mindennapi közérzetünk és kényelmünk is nagyban lecsökken. Ez megkönnyíti a savasodási folyamat felismerését és leküzdését még azelőtt, hogy az komolyan károsítaná a szervezetet. Érdemes szem előtt tartani, hogy hosszú távon a túl nagy savasság és a felborult sav-bázis egyensúly nemcsak megakadályozza a szervezet természetes tisztulását, de a csontrendszerre is káros hatással van, csontritkulást okoz ami többek között megnöveli a csonttörés kockázatát. Mi utal tehát arra, hogy a szervezetünkben a pH egyensúly felborult?

A savasodás tünetei többek között:

  • állandó álmosság még megfelelően hosszú alvás után is
  • visszatérő fej, csont és ízületi fájdalmak
  • elgyengülés, rossz közérzet
  • eredménytelen fogyókúra a sok áldozat ellenére.
  • visszatérő bélrendszeri betegségek, sűrű gyomorégés,
  • sűrű fertőzések, melyek bosszantóbbak, mint az általános allergiás tünetek

Hatóanyagok

A pH Body Balance hatékonyságának titka a megfelelő összetevők gondosan meghatározott arányaiban rejlik, mint pl. szódabikarbóna (természetes módon emeli a pH szintet), méreganyagokat hatástalanító és sok gyümölcsben megtalálható pektin, valamint Acerola és Stevia, mely C-vitamin és más gyógyító hatású szer forrása. Ezt az összetételt egy kellemes, narancsos íz kíséri, melynek köszönhetően még szívesebben fogjuk rendszeresen alkalmazni a szert és így gyorsan leküzdjük a savasodást!

Alkalmazás

Elég néhány grammot feloldani egy pohárban negyedórával reggeli előtt ahhoz, hogy a szervezetünk megkezdje a rendszeres savtalanítást és rövid időn belül visszaszerezze az egyensúlyt, valamint az öntisztító és regeneráló képességét.

Csomagolás

Az esztétikus és jól záró doboz ajánlott bevitel szerint 30 napra elegendő étrend-kiegészítőt tartalmaz.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: