Kövess minket Facebook-on

Sale! Vörös tea, króm kapszulákban (30 kapszula) View larger

Vörös tea, króm kapszulákban (30 kapszula)

367425

A vörös tea azon személyek diétájának alapja, akik úgy döntöttek, hogy le szeretnének fogyni. Tökéletes azok számára, akik biztonságos és hatékony módon szeretnénekfogyni

More details

4 250 Ft

Információk

Innovatív, teljes mértékben természetes étrend-kiegészítő mely hatékonyan elősegíti a fogyást, valamint a megfelelő testsúly fenntartását. A krómot tartalmazó vörös tea erős és bizonyított fegyver a fölösleges kilogrammok eltávolításának terén. A kapszulákban összegyűjtött vörös Pu-erh tea kivonat sokkal egyszerűbben alkalmazható, mint a levelek lefőzése, továbbá a kapszulákban megtalálható króm szerves eredetű (króm kelát), így jóval egyszerűbben emészthető és a szervezetre nézve teljesen biztonságos.

A sokéves kutatások során megállapításra került a vörös tea hatékonysága, mely többek között:

  • elősegíti a fölösleges zsírszövet elégetését
  • megakadályozza a szabadgyökök képződését
  • segíti a máj működését
  • segít a szervezetnek lecsökkenteni a „rossz” koleszterint (LDL), megemelve a „jót” (HDL).
  • értékes ásványi anyagokat (cink, magnézium, vas, szelén) valamint E-vitamint biztosít a szervezet számára.


Azzal, hogy a króm az inzulintermelését korlátozza pozitív hatással van a következőkre:

  • csökkenti az édesség étvágyat
  • csökkenti a nassolási vágyat - lecsökkenti a szívinfarktus kockázatát
  • Felerősíti a csontokat

Hatóanyagok

A vörös Pu-erh tea a jótékony hatását leginkább a hosszan tartó erjedés útján kinyert polifelonoknak köszönheti. Ezek segítik elő a máj és az epe működését, ezáltal megkönnyítve nemcsak az emésztést, de a zsírok anyagcseréjét is, mielőtt azok leülepednének a szervezetben. Ehhez jönnek még hozzá a már említett ásványi anyagok, valamint az E-vitamin.

A készítményben felhasznált króm szerves eredetű (króm kelát), a máshol oly sűrűn felhasznált króm-kloriddal ellentétben, melyet a szervezet határozottan nehezebben dolgoz fel. Ez a termék hatékonyságának az alaptitka. A piros teával való megfelelő arányú összekeverés az étrend-kiegészítő mindkét hatóanyagának tökéletes összhangban történő működését eredményezi.

Alkalmazás

Naponta két kapszula, nagy mennyiségű víz kíséretében. Az elvárt hatás elérése rendszeres alkalmazást igényel.

Csomagolás

30 kapszulát tartalmaz.

Vélemények

Veronika Buchtelová, Cheb

A terhesség után gondok voltak a súlyommal, semmi sem segített: se az étrend megváltoztatása, se a rendszeres étkezés, se a mozgás. Végre, amikor ezután elkezdtem használni a Blue Nature Vörös Teáját, 10 kg-ot fogytam, derékban 13 cm-t 2016. januárja és 2016. májusa között. Egy hónapig (márciusban) nem alkalmaztam a Teát, a súlycsökkenés egyből megállt. Nagyon meg vagyok elégedve és mindenkinek ajánlom, ez a termék megváltoztatta az életem. Mindig energiával teli vagyok és magabiztosabbnak is érzem magam.

Veronika Buchtelová, Cheb

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: