Kövess minket Facebook-on

Újdonság Sale! Natural collagen: halkollagén + vadrózsa + szerves kén (MSM) View larger

Natural collagen: halkollagén + vadrózsa + szerves kén (MSM)

5024

3 900 Ft

4 900 Ft

Információk

Egészséges ízületek és csontok, erős izmok, szép bőr, haj és körmök!

A Natural Collagen egy 100%-ban természetes étrend-kiegészítő, amely kiváló minőségű halkollagént, szerves ként és természetes, vadrózsakivonatból előállított C-vitamint tartalmaz.

Hozzájárul az ízületek, a csontok, az izmok, a bőr, a haj és a köröm állapotának fenntartásához, valamint a kollagén megfelelő szintéziséhez az emberi testben.

Feltétlenül szükséges ha:

 • Elmúltál 25 éves és a szervezeted kollagénszintje kezd csökkenni
 • El szeretnéd kerülni az ízületi gondokat, a csontritkulás és a visszerek kialakulását
 • Fizikailag aktív vagy, edzel, az ízületeid sérülés lehetőségének vannak kitéve
 • Túlsúlyos vagy és az ízületeid nagy terhelésnek vannak kitéve
 • Szeretnéd megtartani bőröd rugalmasságát és feszességét
 • Szeretnéd megerősíteni a hajadat és a körmeidet

A kollagén, azaz más néven a „fiatalság fehérjéjének” működése:

 • Erősíti az izom-és csontrendszert
 • Csökkenti a ráncokat
 • Erősíti a hajszálakat
 • Feszesíti a petyhüdt bort
 • Erősíti a körmöket
 • Fenntartja a test kondícióját
 • Csökkenti a gyulladást


100%-ban természetes
100%-ban biohasznosítható anyag
Töltőanyagok nélkül
Nincs benne GMO, tartósító szerek, színezékek
Szigorú minőségellenőrzés, a legmagasabb normák (ISO 9001, ISO 22000) betartásával

Hatóanyagok

HALKOLLAGÉN - ez a kollagén leghatékonyabb formája, mivel megfelelő strukturális felépítéssel és a lehető legnagyobb biohasznosíthatósági fokkal rendelkezik.
A Natural Collagen étrend-kiegészítőben található kollagén halbőrből származik, ez a legjobban felszívódó és legmagasabb minőségű kollagén. Enzimatikus proteolízis során nyerik ki. Ez megegyezik az emberi emésztőrendszerben előforduló proteolízissel.
Ennek a specifikus eljárásnak köszönhetően az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban minden egyedi peptid valamint aminosav megmarad, ami serkenti biológiai működőképességüket és a fibroblasztok stimulálását, így megfelelő kollagén kerül előállításra.

Működését kutatások igazolják.
A rugalmasság növekedése*
A hidratáltság növekedése*
A CPCAD (bőrgyógyászatra specializálódott független gyógyszerészeti központ Nice-ben, Franciaországban)

A VADRÓZSAKIVONAT természetes C-vitaminban gazdag, amely szükséges a kollagén megfelelő előállításához a szervezetben. A C-vitamin a Natural Collagen összetételéhez való hozzáadása növeli a termék hatásosságát, mivel a test csak a C-vitamin jelenlétében képes új kollagénrostokat létrehozni. A szervezetednek kénre van szüksége a fehérjeépítéshez. Ez az elem az alapvető aminosavak egyik alkotóeleme. Azért adtuk hozzá a Natural Collagen étrend-kiegészítőhöz, hogy növeljük annak hatékonyságát.

A Natural Collagen vitamintartalmának köszönhetően megkönnyíti a testünkben a kollagénfehérjék gyorsabb regenerálódását, ami a csontok, a porcok, az izmok és a bőr megfelelő működéséhez vezet.
A C-vitamin a kollagénmolekulákat a szabad gyököktől is megvédi.
A vadrózsa áltermése, azaz a csipkebogyó tízszer több C-vitamint tartalmaz, mint a feketeribizli.
Értékes hatóanyagok igazi kincstára, mivel egyéb vitaminokat (A, B1, B2, E, K, folsav), antioxidánsokat, flavonoidokat és karotinoidokat is tartalmaz. Nem csoda, hogy jótékony hatással van testünkre.

 • Természetes C-vitamin-forrás, amely feltétlenül szükséges a megfelelő kollagénszintézishez
 • Csökkenti az ízületek és csontok gyulladását
 • Segít csökkenteni az ízületi fájdalmakat


SZERVES KÉN (MSM) - a szervezetben természetes módon is jelen van, jelentős hatással van az emberi test megfelelő működésére.

A kén hatással van az ízületi porc megfelelő fejlődésére, megkönnyíti annak regenerálódását és hatékonyabbá teszi működését, mivel gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik és enyhíti a mozgásszervi rendellenességeket. Tudományos kutatási eredmények megerősítik, hogy a kénhiány izom- és ízületi merevséget okozhat. Azzal, hogy az étrend-kiegészítő szerves ként is tartalmaz, csökkenthetőek a mozgásszervi és bőrgyógyászati panaszok.

 • A csont- és izomrendszerre gyulladáscsökkentő hatással van
 • Csökkenti a fájdalmat
 • Javítja a bőr állapotát


A Natural Collagen használatával biztos lehetsz benne, hogy a benne lévő szerves kén megfelelően felszívódik és így képes hozzájárulni az ízületek és izmok jó állapotának fenntartásához, valamint a bőr rugalmasságának, a haj fényességének és a körmök szép megjelenésének megőrzéséhez.

Használata

1-2 kapszula naponta.

Csomagolás

30 pullulán kapszulát tartalmaz.

PULLULÁN KAPSZULA

 • 100%-ban természetes
 • magas biohasznosíthatósággal rendelkezik
 • vegán, vegetáriánus
 • antiallergén

Kérdések

Natural Collagen – gyakran ismétlődő kérdések

1. Mi az a Natural Collagen?
Étrend-kiegészítő, amely kiváló minőségű halkollagént, szerves ként és természetes, vadrózsakivonatból előállított C-vitamint tartalmaz. Hozzájárul az ízületek, a csontok, az izmok, a bőr, a haj és a köröm állapotának fenntartásához az emberi testben a kollagén megfelelő szintéziséhez.

2. Milyen fajtájú / típusú kollagént tartalmaz?
A Natural Collagen halkollagént tartalmaz. A tudósok ezt tekintik a kollagén legjobb formájának, mert szerkezete megegyezik az emberi testben termelt kollagénével.

3. Mi a Natural Collagen-ben felhasznált halkollagén nyersanyaga?
A Natural Collagen étrend-kiegészítőben található kollagén halbőrből származik, ez a legjobban felszívódó kollagén, ez a legmagasabb minőségű.

4. Hogyan nyerik ki a kollagént?
A Natural Collagen étrend-kiegészítőben található kollagént enzimatikus proteolízis során nyerik ki. Ez megegyezik az emberi emésztőrendszerben előforduló proteolízissel. Ennek a specifikus eljárásnak köszönhetően az aminosavláncok megfelelő szekvenciáiban minden egyedi peptid valamint aminosav megmarad, ami serkenti biológiai működőképességüket és a fibroblasztok stimulálását, így megfelelő kollagén kerül előállításra.

5. Milyen további összetevők találhatóak meg a Natural Collagen-ben?
A Natural Collagen vadrózsakivonatot is tartalmaz. Ez gazdag C-vitamin és szerveskén-forrás (MSM). Számos tudományos kutatás megerősíti, hogy a C-vitamin és a kollagén egyidejű bejuttatása növeli az étrend-kiegészítés hatékonyságát. Szerves kén hozzáadásával csökkenthetőek a mozgásszervi és bőrgyógyászati panaszok.

6. Miből áll a kapszula?
Egy Natural Collagen kapszula 333 mg halkollagént, 67 mg csipkebogyó-kivonatot és 50 mg metil-szulfonil-metánt (MSM) tartalmaz. Ez utóbbi szerves kén néven is ismert. A kapszula pullulán bevonattal rendelkezik, amely teljesen természetes.

7. Ki használhatja a Natural Collagen-t?
A Natural Collagen-t 25 évesnél idősebb felnőtteknek ajánljuk. Ebben az életkorban az emberi test által természetesen előállított kollagén mennyisége csökkenni kezd, így már indokolt az étrend-kiegészítő használata a hiány kielégítése céljából. Különösen azoknak ajánlott használni a Natural Collagen-t, akik gondoskodni akarnak ízületeik, bőrük, hajuk és körmük állapotáról. Mindazoknak használjuk kellene ezt a kollagéntartalmú étrend-kiegészítőt, akik aktívak, akiknek ízületei sérülés lehetőségének vannak kitéve, akik túlsúllyal rendelkeznek, vagy el vannak hízva vagy akiknek ízületei különösen megterheltek.

8. Terhes és szoptató nők használhatják a Natural Collagen-t?
Terhes nőknek, azoknak, akik terveznek teherbe esni vagy szoptatnak, azt javasoljuk, hogy vitaminokkal és ásványi anyagokkal is egészítsék ki étrendjüket. Használat előtt beszélj orvosoddal.

9. Hallottam, hogy a kollagént C-vitaminnal együtt kell szedni.
A C-vitamin szükséges a kollagén megfelelő előállításához, a csontok, a porcok és a bőr megfelelő működésének biztosításához. Ezért a Natural Collagen étrend-kiegészítő vadrózsakivonatot is tartalmaz, amely gazdag C-vitamin-forrás.

10. Hogyan kell használni a kapszulákat?
A Natural Collagen-t naponta 1-2 alkalommal kell bevenni, bőségesen vízzel meginni. A terméket ne használjuk a változatos étrend alkalmazása helyett. A napi ajánlott mennyiséget ne haladjuk meg!

11. Milyen hosszú ideig lehet szedni a kapszulákat?
A kollagén a testben négyhavonta cserélődik, tehát érdemes egy kezelést ennyi időre tervezni. Vedd figyelembe az ajánlott napi adagot. Ne használd a készítményt a változatos étrend helyettesítésére.

12. Van-e valamilyen ellenjavaslata a Natural Collagen szedésének?
Egészséges emberek számára nincs ellenjavallat. Ha azonban allergiás vagy az étrend-kiegészítő bármelyik alkotóelemére vagy egészségügyi problémáid vannak, konzultálj orvosoddal mielőtt elkezded szedni a Natural Collagen-t.

13. Biztonságos minden nap szedni a Natural Collagen-t?
A természetes kollagént biztonságosan lehet használni, amennyiben betartjuk az utasításokat: egy kapszula napi 1-2 alkalommal.

14. Gyerekek használhatják a Natural Collagen-t?
A Natural Collagen egy felnőtt szükségleteinek megfelelően lett kidolgozva. Az étrend-kiegészítő használata gyermekek számára nem ajánlott.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: