Kövess minket Facebook-on

Sale! Rizspúder ezüstkolloiddal (8 g) View larger

Rizspúder ezüstkolloiddal (8 g)

500042

2 890 Ft

INFORMÁCIÓK

Áttetsző, nagyon könnyed, szórt, természetes, ezüstkolloiddal gazdagított rizspúder. A különleges összetételnek köszönhetően mind kozmetikai, mind ápolási célokra használható. Nagyszerűen és hosszantartóan mattosítja a bőrt, gyönyörű és selymes kinézetet biztosítva. A gyengéd, színtelen por egybeolvad a bőr természetes színével, puhítja azt, valamint selymesen simává teszi. Ezzel egyidejűleg a készítmény minden alkalmazása megfelelő hidratáltsági szintet biztosít, serkenti a bőrsejtek regenerációját, enyhíti a gyulladást és megakadályozza a pattanások kialakulását. Mind önállóan, mind smink alá, vagy akár sminkkiegészítőként is használható. Minden típusú, különösen a zsírosodó és kevert, valamint érzékeny és aknéra hajlamos bőrhöz ajánlott. Rendszeres használata javítja és regenerálja a bőrt. Nagyon hatékony, kis mennyiségű krém is komfortot és selymes simaságot biztosít.

Működés

  • Hosszantartóan mattosítja a bőrt
  • Növeli a smink tartósságát
  • Egybeolvad a bőr színével
  • Megakadályozza a bőr kiszáradását
  • Megakadályozza a bőr csillogását
  • Megakadályozza a pattanások képződését

Szabályozza a bőrfunkciókat

ÖSSZETEVŐK

ORYZA SATIVA POWDER (rizspúder) – enyhíti a gyulladást, felszívja a faggyút, hatékonyan és hosszantartóan mattosítja, valamint simítja a bőrt.

SREBRO KOLOIDALNE - nagyszerűen tisztítja és regenerálja a bőrt. Csökkenti a faggyútermelést, ezzel megakadályozva a pattanások kialakulását, a pórusok megnagyobbodását, valamint a penészt, gyulladást, stb. Enyhíti az irritációt, csökkenti a bőrpírt. Megfelelő hidratáltságot biztosít a bőrnek, ezáltal egyensúlyban tartja a túlzottan száraz vagy túl zsíros bőrt.

  • Tartósítószerek nélkül
  • Mesterséges színezékek nélkül
  • Illatanyagok nélkül

ALKALMAZÁS

Egyszerűen használható: A púder az egész arcra, vagy csak a kívánt területre, pl. a T-vonalra is felvihető. Ajánlott kozmetikai ecset használata. Szórjon kis mennyiségű port a fedélbe, majd tegye bele az ecsetet. A porfelesleget óvatosan rázza le, majd az ecset segítségével felülről lefelé haladva vigye fel a készítményt az arcra.

ŰRTARTALOM

8 g

30 hasonló termék: