Kövess minket Facebook-on

Collagen Booster

Collagen Booster
Tudtad, hogy a bőröregedést előidéző faktorok csupán 20%-a genetikai eredetű, és 80%-a attól függ, hogy hogyan ápolod a bőröd, mit eszel és milyen életmódot folytatsz?

Ez azt jelenti, hogy jelentősen befolyásolhatod bőröd megjelenését és állapotát!

Az egészséges és ragyogó megjelenés fenntartásának egyik kulcseleme a megfelelő ápolás. Megfelelő, azaz a bőr igényeivel és az új életviteleddel összhangban van. Legtöbbünknek nap mint nap rengeteg feladatot kell ellátnia és nincs túl sok ideje bonyolult ápoló kezelésekre. Ezért értékeljük azokat az egyszerű és bevált megoldásokat, amelyek hatékony és látványos eredményeket hoznak.

Az ápolási program előnye egyes kozmetikumokkal szemben

Gyakran felmerül a kérdés: nem lehet létrehozni egy szuperkozmetikumot, amely átfogóan működik?

Nos, ez a perspektíva csábítónak tűnik, de továbbra is a modern kozmetológia meg nem valósult ígéreteiben nyilvánul meg. Jelenleg a leghatékonyabb megoldás a szinergetikus hatású kozmetikumokból álló ápolási program igénybe vétele, amely jobb eredményeket hoz, mint a különféle termékcsaládból származó egyedi kozmetikumok együttes használata.

A kozmetikumok használatát mindig a legkönnyedebb állagúval kell kezdeni, mert az gyorsabban felszívódik. Ezért bőrünk alapos megtisztítása után először a Collagen Booster koncentrált arc- és szemhéjszérumot használjuk. Ne feledkezz meg a kozmetikumok helyes alkalmazási technikájáról! Ne dörzsöld vagy feszítsd meg a bőrt, ehelyett óvatosan ütögesd bele a szérumot a bőrödbe ujjbegyeiddel, az arc közepétől kezdve, oldalra haladva.

A szérum könnyű állagú, és a benne lévő aktív összetevők kis részecskékkel rendelkeznek, így gyorsabban és mélyebben hatolnak be a bőrbe. A szérum használata növeli a Collagen Booster javító krém hatékonyságát. A szérum felvitele után várj egy percet, amíg úgy nem érzed, hogy teljesen felszívódott. Ezután vedd elő a krémet. Innovatív összetételének köszönhetően a bőr természetes napi ciklusát követi, így akár éjjel-nappal is használható. Ha reggel használjuk, akkor elsősorban védjük és hidratáljuk a bőrt. A bőr megfelelő hidratálása elengedhetetlen az egyensúly fenntartásához és az öregedési folyamatok késleltetéséhez.

Collagen Booster

A bőr a nap folyamán folyamatosan küzd a külső káros tényezők ellen, például az UV-sugárzás vagy a levegőszennyezés ellen, ezért éjszaka regenerálódásra van szüksége. Amennyiben este használjuk a Collagen Booster javító krémet, akkor beindíthatjuk a bőr természetes regeneráló mechanizmusait és a bőrmátrix újjáépítését.

Ahhoz, hogy az ápolási program elérje a várt eredményeket, rendszeresen kell használni. Annak ellenére, hogy a szérum és a krém felvitele után 2 órával már hidratáltabb a bőr, a teljes hatás eléréséhez 4 hetet kell várnod. Ennyi ideig tart a bőr regenerálódásának természetes ciklusa. Ennyi időre van szükség, hogy a felhám mélyén képződő új sejteknek, hogy az érett bőr felületére mozogjanak.

Ne feledd: az egészséges táplálkozás, sok víz fogyasztása (azaz a test megfelelő hidratációjának fenntartása), a rendszeres testmozgás, a pihenés, a megfelelő alvás és a megfelelő bőrápolás mind a program elemei, amelyek célja a fiatalság fenntartása.

Button-HU.png