Kövess minket Facebook-on

Újdonság Reduced price! Ajándékkészlet "Beauty serum" View larger

Ajándékkészlet "Beauty serum"

777842

Ajándékcsomagtartalma:

Aktív Szérumnappalihasználatra (500003)

Aktív Széruméjszakaihasználatra (500004)

+ AJÁNDÉK ajéndéktasak!

More details

Ft 7,500

Ft 12,000

More info

Aktív Szérumnappalihasználatra (500003)

High IntensiveTherapy - két egymást kiegészítő termék (nappali kúra + éjszakai kúra). Nagyon hatékony, a kozmetikában jelentős hatással bíró hatóanyagok ultramodern összeállítása. Azonnali lifting, bőrsimító és bőrfeszesítő hatás, valamint bőrfiatalítás a négy, egymást kiegészítő, nagyon erős összetevő együttes hatásának köszönhetően: Argireline, Liftonin-Xpress, gyöngykivonat, nano arany.

DAY Active Serum – nappali kúra. Azonnali lifting hatás a termékben alkalmazott két, erős hatóanyagnak köszönhetően: Liftonin-Xpress, gyöngykivonat. Feszes, rugalmas, sima és egységes szerkezetű bőrt eredményez. A kúra kiegészítője az éjszaka használandó Night Active Serum (500004)

Az alkalmazás eredménye

 • Látható feszesség és lifting hatás
 • Feszesebb és rugalmasabb bőr
 • Azonnali ránctalanító hatás
 • Hidratáltabb bőr
 • LIFTONIN®- XPRESS - lifting hatású polimerek és vörös-tengeri mikroalgák innovatív összekapcsolása, ami azonnali és látható bőrkisimulást okoz. A szem környékén egy órán belül akár a ráncok 74%-át kisimítja. Hatékonysága látványos, melyet kutatások is bizonyítanaki.
 • FEHÉR  GYÖNGY KIVONAT - Elősegíti a bőrregenerációt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, sima és feszes bőrfelületet biztosít. Helyreállítja a bőr megfelelő hidratáltságát és megerősíti azt.


Rendeltetés: Minden típusú, csökkent feszességű bőrhöz, fáradt, stresszes bőrhöz; érett bőrhöz, valamint öregedést megelőző szérumként.

Javallatok: sejtszintű regeneráció, hidratáló hatás, feszesítés, bőrsimítás.

Használat: a terméket letisztított arcbőrre és nyakra vidd fel kihagyva a szemhéjat. Reggel alkalmazd, a Perfect Beauty szériás krém használata előtt.

Aktív Széruméjszakaihasználatra (500004)

High IntensiveTherapy – két egymást kiegészítő termék (nappali kúra + éjszakai kúra). Erős, a kozmetikában jelentős hatással bíró hatóanyagok ultramodern összeállítása. Azonnali lifting, bőrsimító és bőrfeszesítő hatás, valamint bőrfiatalítás a négy, egymást kiegészítő erős összetevő együttes hatásának köszönhetően: Argireline, Liftonin-Xpress, gyöngykivonat, nano arany.

NIGHT Active Serum – éjszakai kúra. Nagyon hatékony, öregedést megelőző és ránctalanító hatás a két erős hatóanyag együttes működésének köszönhetően: Argireline® valamint nano arany. Sima, regenerált bőr, mely feszessé és egészségessé válik. A kúra kiegészítése a nappali DAY Active Serum (500003) termék.

Az alkalmazás eredménye

 • Látható ránctalanítás
 • Hidratáltabb bőr
 • Regenerált, táplált bőr
 • Védi a bőrt a külső hatásoktól
 • Kollagén és elasztin szintézis serkentése
 • ARGIRELINE® - legújabb felfedezés, bizonyítottan ránctalanító és ráncmegelőző hatású hexapeptid-8 – neuropeptid. Az argireline neuromuszkuláris szinapszisok szintjén működik, lazítja a mimikáért felelős izmokat, valamint fékezi a ráncok keletkezését, ezért sokszor nem invazív botox alternatívának is hívják.
 • ARANY NANORÉSZECSKÉK – regeneráló hatású, valamint serkenti a bőr megújulását a kollagén és elasztin termelésének megnövelésével a fibroblasztokban. Fékezi a bőr öregedésének folyamatát; elősegíti a ráncok csökkentését, valamint megakadályozza az újak kialakulását.


Rendeltetés: Minden típusú, csökkent feszességű bőrhöz, fáradt, stresszes bőrhöz; érett bőrhöz, valamint öregedést megelőző szérumként.

Javallatok: sejtszintű regeneráció, hidratáló hatás, feszesítés, bőrsimítás.

Használat: a terméket letisztított arcbőrre és nyakra vidd fel kihagyva a szemhéjat. Este alkalmazd, a Perfect Beauty szériás krém használata előtt.

+ AJÁNDÉK ajéndéktasak!

30 hasonló termék: