Kövess minket Facebook-on

Mészáros Andrea

Mészáros Andrea

A Betterware Klub Független Igazgatója

Szia Andrea! Hogy vagy?

Szia Renáta! Köszönöm szépen, remekül vagyok!

Andrea, nagyon szép eredménnyel sikerült Betterware Klub Igazgató címet szerezned, a szükséges négy Vezetői csoport helyett, neked öt van! Wow! Gratulálok!

Meséld el, mi ennek a sikernek a titka.

Aki ismer tudja, hogy mennyire törtető vagyok és ha elérem a kitűzött célomat, már a következő célkitűzés a fejemben van. Ebben a szakmában is nagyon fontos, ahogyan az életben is, hogy mindig legyen motivációnk. Ha nincs ami motiváljon, miért dolgozunk nap mint nap?! Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert hasonló beállítottságú munkatársakkal dolgozhatok.


Hogyan találkoztál a Betterware-rel? Ez véletlen volt, vagy jól megfontolt döntés?

2017 februárjában jött velem szembe Bökönyszegi-Balogh Anett egyik hirdetése, amire jelentkeztem. Akkor már egyedül neveltem a kisfiam így minden plusz pénznek megvolt a helye. Álmomban sem gondoltam volna, hogy nemcsak zsebpénzt adhat nekem ez a lehetőség, hanem hosszú távú anyagi biztonságot is.

Fontos címet szereztél, a Legjobb Betterware Vezetők elit csoportjának része vagy. Szerinted mi játszotta a legnagyobb szerepet a sikerhez vezető úton? Mi volt a legnehezebb? Ezt hogy oldottad meg?

Korábban soha nem találkoztam MLM céggel, semmilyen tapasztalatom nem volt az üzlettel kapcsolatban. Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy ez egy hatalmas lehetőség számomra és az akkor még csak 3 éves kisfiam számára is. Mivel nagyon gyorsan robbantam be az üzletbe, rövid idő alatt sikerült egy viszonylag nagy hálózatot kiépítenem, így számomra az volt a legnehezebb feladat, hogy ezt hosszútávon meg is tudjam tartani! Ma már tudom, hogy ezt úgy tudom elérni, hogy folyamatosan tanulok és fejlesztem magam, egyszerűen csak példát mutatok azzal amit csinálok. Mivel a munkatársakkal már az elején kialakult a kölcsönös bizalom, így szuper jól működik a hálózatomban a másolódás.

Fiatal vagy, hogy látod el minden feladatodat – anyaként, üzletasszonyként?

Ez is egy kihívás volt számomra és még a mai napig tanulom mi is az igazán jó időbeosztás. Még dolgozom főállásban, de már nagyon nehéz összeegyeztetni a két munkát úgy, hogy mindkét helyen meg tudjak felelni és mellette még anya is legyek! Rengeteg éjszakázás az ára annak, hogy most itt lehetek ezen az interjún.


A Betterware-rel való közös munka valamiben befolyásolta a magánéletedet? Mi változott meg az életedben?

A Betterware életem egyik legjobb döntése volt. Teljes mértékben megváltozott az életünk. Természetesen minden változásért valamennyire áldozatot is kell hozni, de érdemes mérlegelni, hogy megéri e vagy sem! Én már nyertem. A mai napig hihetetlen számomra az érzés, hogy egyedülálló anyaként elindulhatok az anyagi függetlenség útján és mindezt úgy érhetem el, hogy imádom a munkám.

Nagyszerű csapatot sikerült kiépítened, az emberek tisztelnek. Nehéz volt ilyen erős pozitív ismeretségi hálót kiépíteni?

Amikor valaki azt mondja, hogy könnyű nekem, olyankor mindig azt szoktam mondani, hogy csinálja utánam. Nem könnyű a munkának ez a része sem, hisz rengeteg emberrel dolgozom együtt. Szerencsésnek mondhatom magam, mert mind az 5 vezetőm hasonló beállítottságú mint én, így elmondhatom, hogy nagyon büszke vagyok Rájuk, mert egy szuper összetartó csapat vagyunk, viszont ahhoz, hogy ez hosszú távon is tudjon működni folyamatosan tanulni és képezni kell magunkat.

Szívemből kívánom minden munkatársamnak, hogy tapasztalják meg, hogy milyen érzés lépésről lépésre haladni az álmaink felé. Nagyon megérdemlik. Iszonyatosan büszke vagyok rájuk.

Mi jelenti számodra a legnagyobb kihívást, amikor újaknak vázolod fel ennek az üzletnek a lényegét?

Mindenkinek egyformán megadom a lehetőséget, ahhoz hogy elindulhasson az üzlettel. Az,hogy él e vele már az ő döntése lesz. Azok számára akiknek van célja, elérhető a siker. Csak tenni kell érte és igenis néha áldozatokat is kell hozni ezért. Ha megvan a cél és tudjuk, hogy merre haladjunk együtt én mindenkit végig segítek és mentorként támogatok. Az elmúlt 3 évben rengeteget hibáztam én is, de mindig tanultam belőle és igyekszem ezt átadni a munkatásraimnak is, hogy ők ne kövessék már el ugyanezt a hibákat és hamarabb érhessenek el sikereket.

A piacon nagy a versenyhelyzet, új cégek jelennek meg, egyes cégek eltűnnek - annak, akit érdekel a közös munka, és ehhez megfelelő céget keres, nehéz döntést kell meghoznia... Mit ajánlanál neki, mire kellene figyelnie a cég megválasztásakor és miért kellene épp a Betterware-t választania?

Szerintem ez egy nagyon összetett kérdés, sok mindent érdemes megvizsgálni, ha több MLM cég közül kell választani. A sikernek mindig ára van, dolgozni kell érte és áldozatokat hozni, változtatni a jelenlegi helyzetünkön, főleg ha közel sem hasonló területen dolgoztunk korábban. Mivel fogyasztói társadalom vagyunk, minden MLM cég alapja a termék, ezeket használja mindenki otthon, fontos megvizsgálni mennyire szükségesek a hétköznapokban, mennyire telített vele a piac, mennyire pénztárcabarát és tartalmaz-e a paletta olyan termékeket amit tudatos vásárlóként én is minden hónapban megveszek magamnak kedvezményes áron.

Nagyon fontos le tisztázni már az elején azt, hogy mi a célja az érdeklődőnek. Kezdőként is van lehetősége az első hónapokban pénzt keresni, de ha komolyabbak a szándékai és főállásban szeretne dolgozni, a marketing tervet érdemes alaposan kielemezni. Mivel a mi marketing tervünk egyedülálló, így a siker garantált!

Nagyon sok oktató anyag, dokumentumok, videók segítik a munkánkat egy szuper jól másolódó rendszerben dolgozunk.

Azt gondolom, hogy vándorlók mindig is lesznek az MLM-ben, ők sosem fognak egyik cégnél sem megállni, mindig keresgélnek, mert nem kitartóak, nincs céljuk, csak hirtelen akarnak sok pénzt keresni, így sehol nem fognak sikert elérni. Viszont aki átlátja, hogy hosszú távon miért érdemes velünk dolgozni, hogy milyen anyagi juttatásokat ad nekünk a cég, emellett autóprogramban is részt vehetünk, ( terveim szerint 2021-ben én is jogosult leszek már az autóra ) és külföldi nyaralással is jutalmaz minket a cég, teljes ellátással.
Én azt gondolom, hogy nem kérdés, hogy miért a Betterware a legjobb döntés!


Milyen 3 fő tippet adnál annak, aki most kezdi a Betterware-rel való kalandját?

Azt tanácsolom, hogy merj változtatni! Természetesen minden változás valami újat hoz az életünkbe és az újtól általában félnek az emberek, de ha nem félelemként, hanem lehetőségként tekintesz a változásra, akkor a világ jó irányba változik Veled!

Legyenek álmaid, mert az álomnak az a lényege, hogy ha benne vagy, akkor elhiszed, hogy Veled is meg fog történni!

Tervezz, tanulj, képezd magad és mindenképp fogadd el a szponzorod segítségét, mert ő már végigjárta az utad!


Az interjút Renata Frączkiewicz vezette, a Betterware International Eladási Igazgatója


CSATLAKOZZ HOZZÁNK  / VISSZA