Kövess minket Facebook-on

Kékiné Jolka

A Betterware Klub Független Vezérigazgató

"Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és bizonytalan vagy, hogy tudod-e csinálni,
mondj igent - aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni."

Üdvözöllek Jolka!  Hogy érzed magad?

Köszönöm szépen kérdésed, nagyon jól érzem magam!

Jolka, befejezted minősítésedet az igazgatói címre és ezt látványos stílusban tetted, mert egyszerre értél el két magas pozíciót – Igazgatói és Felső igazgatói címet! Wow!  Ez tényleg óriási siker. Ritkán történik meg, hogy ilyen tempóban hat vezetői csoport jön létre. Gratulálok!

Mond el a receptedet, hogyan kell ezt csinálni?

Pontos receptet nem tudok mondani, azt gondolom, talán nincs is rá recept. Egy biztos! Nagy kitartással, hittel, elszántsággal, mindig a célt látva csináltam akkor is, amikor elkeseredtem, mert úgy érzetem, hogy nem megy!  Mivel a környezetemben mindenkinek az volt véleménye, hogy ez butaság, ez nem munka, úgysem lehet ezzel pénzt keresni, azt mondtam, hogy most már „csakazértis” megmutatom!  Ez a szó szlogen lett azóta munkatársaimnál is.  Nagy elszántsággal dolgoztam a kezdetektől. Amikor más filmet nézett, vagy szórakozott, akkor én hirdetéseket adtam fel, és válaszoltam, vagy éppen segédleteket gyártottam a munkatársaknak.  Számomra mindig az volt a fontos, hogy a munkatársaim sikeresek legyenek. A mások sikere az én sikerem is. Nagyon büszke vagyok a csapatomra!

Hogyan találkoztál a Betterware-val?  Véletlen volt vagy tudatos döntés volt?

Találkozásom a Betterwareval a véletlen műve volt 2016. október közepén. A munkahelyemen ebédidőben nézelődtem a FB-on, ahol megláttam egy képen az ECO Green pasztát, egy félig megtisztított teflon serpenyő kíséretében.  Úgy gondoltam, hogy nekem erre a termékre nagy szükségem van. Utána néztem a cégnek, láttam sok jó más termék is van, így gyorsan írtam a hirdetőnek, hogy kérek egy regisztrációs kódot, mert rendelni szeretnék. Én akkor egyáltalán nem gondoltam arra, hogy dolgozzak is, mivel volt egy jó munkahelyem. De a sors útjai kiszámíthatatlanok, mert rövidesen kiderült, hogy a cégnél nagy változások, létszámleépítés várható, ami engem is érinteni fog januártól. Pár álmatlan éjszaka után eszembe jutott a Betterware, hogy itt dolgozni is lehet, és úgy gondoltam, nem kilincselek feleslegesen, inkább ezt a lehetőséget fogom kihasználni. Eleinte még csak munka után foglalkoztam vele, a következő évtől pedig teljes erőbedobással csináltam, és ez lett az életem.

A TOP Betterware vezetők csoportjába tartozol. Mi volt a legnehezebb számodra a sikerhez vezető úton és hogyan kezelted azt?

Nagyon sok „nem”-et kaptam e két év alatt, és mint mindenki, én is nagyon nehezen tudtam elfogadni. Két dolog van, amit nehezen viselek. Amikor tudom, hogy van ideje valakinek, de kényelmes, és munka nélkül szeretne sok pénzt keresni, a másik pedig, amikor úgy mond „nem”-et, hogy azt sem tudja, miről van szó.  Egyszóval, meg kellett tanulnom a kifogáskezelést!

Mit értékelsz a legnagyobbra a Betterware-val való együttműködésben?

Nagyon jó dolognak tartom, hogy ingyen el lehet kezdeni a munkát, nincs csomag, vagy tagdíj, amit kötelezőszerűen meg kellene vásárolni. Széleskörű a termékpaletta, olyan napi használati cikkeket ajánlhatunk kedvező áron, amire egy háztartásban mindenképpen szükség van. Nagyon jó, hogy sok az akciós termék, változatos a katalógus, ami havonta újul. Továbbá azt is, hogy az új munkatársaknak a cég rendkívül kedvező áron biztosít vásárlási lehetőséget az első hónapban, ezzel megadva a lehetőséget, hogy könnyebben tudják elkezdeni a munkát, sőt 3 hónapon keresztül még meg is ajándékozza az aktívan munkatársakat.  Az sem elhanyagolható szempont, hogy napra pontosan megkapjuk a fizetésünket.  Ezen felül még exkluzív üdüléssel is jutalmazzák a szorgalmasan dolgozó munkatársakat. ami egy átlagos munkahelyen sosem adatik meg.
Egyszóval minden adott számunkra ahhoz, hogy egy sikeres üzletet alakítsunk ki magunknak.

Nagy csapatot építettél, az emberek tisztelnek. Nehéz volt ilyen pozitív, erős kapcsolatokat létrehozni?

Véleményem szerint, nem kapcsolatokat létrehozni a nehéz, hanem megtartani a jó kapcsolatot. Sőt, a legnehezebb feladat talán, a csapategységet megtartani, s azt megtanítani, hogy mindenki egymást segítve dolgozzon, mert csak így leszünk sikeresek.  Én a mai napig mindenkinek a legjobb tudásom szerint segítek. A legnagyobb öröm számomra a munkatársaim sikere, és arra törekszem, hogy ők is minél eredményesebbek legyenek.
Egyre több csapatépítő összejövetelt szervezünk, annak érdekében, hogy a munka mellett a személyes kapcsolatok is erősödjenek.
 Talán ez az oka annak, hogy minden vezetőmmel nagyon jó, bizalmi kapcsolatot sikerült kialakítani, szinte barátokként dolgozunk együtt.

Hogyan és milyen szempontok alapján választod ki a személyeket, akikkel dolgozni szeretnél?

Mindenkinek megadom az esélyt, aki valóban dolgozni szeretne, de hosszú távon azokkal dolgozom, akikben meg van a kellő kitartás, még akkor is, ha azt látom, hogy segítségre szorul. A lényeg, hogy a megfelelő hozzáállással végezze a munkát, amit pedig nem tud, azt a segítségünkkel megtanulja.  Az akarat, a lelkesedés, és a kitartás, ami a  legfontosabb.   
Mindenkinek ezt idézem: "Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és bizonytalan vagy, hogy tudod-e csinálni, mondj igent - aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni."

A Betterware-val való együttműködés hatással volt a saját életedre? Hogyan változott meg az életed?

Pár évvel ezelőtt még álmodni sem mertem volna, hogy ennyi jó vár még rám.  Sokat tanultam, fejlődtem, ez alatt a két év alatt. Nagyon jó érzés, hogy elismerik, megbecsülik a munkámat. Megtapasztaltam azt a fajta sikert, azt az elismerést, amit életem során még soha. Teljesen megváltoztatta az életemet.  Szabadságot adott számomra az üzlet, úgy élhetek, ahogy mindig is szerettem volna. Nem kell korán felkelnem, nincs aki megszabja mikor, mit csináljak, és nem utolsó sorban nagyon sok barátot szereztem. Embereknek eddig is szívesen segítettem, de itt sokkal fokozottabban tapasztalom meg, milyen jó érzés, ha a segítségemmel sikereket érnek, és ennek együtt örülünk.                                                         
Anyagi függetlenséget szereztem, megengedhetek magamnak olyan dolgokat, amit eddig nem tehettem volna meg.  
Életem legjobb döntése volt, amikor belevágtam ebbe a munkába.

Amikor új emberekkel beszélsz az üzletről - mi a legnagyobb kihívás a te számodra?

Számomra még most is a legnehezebb megszólítani és személyesen felajánlani az üzletet. Rettentően nagy az előítélet az emberekben az MLM iránt, mert keverik a piramis játékkal. Sokan még most sem hiszik el, hogy igaz, amit mondok. Mivel én egy nagyon őszinte embernek gondolom magam, elég nehezen viselem, mikor azt tapasztalom, hogy emberek kételkednek a szavahihetőségemben, sőt még a saját szemüknek sem hisznek.

Milyen három tippet adnál az embereknek, akik most kezdik a munkát a Betterware-nél?

Az egyik legfontosabb a kitartás. Bármi történik, bárhogy elmegy a kedve valakinek, akkor se adja fel! Sem az elején, sem később! Bármily reménytelennek tűnhet néha, mindenki képes rá, ha megfelelő elszántsággal áll a munkához. A kitartás, az akarat, mindig meghozza a sikert! Tűzzünk ki egy célt, ami ott lebeg nap, mint nap a szemünk előtt, reggel, amikor felkelünk, este, amikor lefekszünk, majd minden nap tegyünk érte, mert a csöpögő csaptól is megtelik a kád, csak idő kérdése!  
Ez olyan lehetőség, ami mindenkinek adott, nemtől, kortól, iskolai végzettségtől függetlenül! A siker nem a körülményektől, hanem a hozzáállásunktól függ.

Jolka, nagyon szépen köszönöm neked! Szorítok neked a következő sikerekért és új titulusokért és a Te vágyaidért, hogy mind teljesüljön!

Az Interjút Renata Frączkiewicz a Betterware Európa Értékesítési Igazgatója készítette.

A Betterware Autós Programja jelenleg is tart! Válassz te is autót!

Kékiné Jolka Magyarországon elsőként vehette át álmai autóját a Betterware Autós Programjának köszönhetően!


Te is valóra válthatod saját autódról alkotott álmaidat! Csatlakozz azon szerencsésekhez, akik már álomautójukkal járhatnak.

Ilyet csak a Betterware-ral érhetsz el!

Ismered már a Betterware Autós Programjának egyszerű feltételeit?

A részleteket Képviselői felületen lévő dokumentumokban találod.CSATLAKOZZ HOZZÁNK
  / VISSZA