Kövess minket Facebook-on

Bökönyszegi-Balogh Anett

Betterware Klub Felső Igazgató

"Nem kell, hogy tökéletesen csinálja, de törekedjen rá, AKARJA!"

Szia Anett! Hogy vagy?

Szia Renáta.
Köszönöm kérdésed, nagyszerűen érzem magam!

Anett, nagyon szép stílusban sikerült teljesítened a Betterware Klub Igazgatói minősítést, mivel a szükségestől jobb eredményt értél el - már öt Leaderi csoportod van! Wow! Gratulálok!

Sikered azért is hihetetlen, mert korábban nem dolgoztál együtt MLM céggel, így nem volt semmilyen tapasztalatod ezen a téren.

Áruld el nekünk a siker titkát.

Őszintén? Nemhogy tapasztalatom nem volt, de sosem hallottam még az MLM rendszerről!
A siker titka a cél és a kitartás. Ha kitűzünk egy célt és kitartóan teszünk érte, elérjük.
Ami még nagyon fontos: a motiváció!
Egyre motiváltabb és lelkesebb vagyok, az életet inkább kihívásnak, mint nehézségnek látom már, bátran és örömmel veszem az akadályokat. Csak elolvasok minden reggel egy kis részletet bármiről, ami pozitívan hat rám, és ez hozzá segít a céljaim eléréséhez!
De az MLM rendszerben igazi sikereket csak mások javára, másokat segítve tudunk elérni! Épp ezért szeretném megköszönni Kerék Andreának, hogy bevezetett az MLM világába, Hoffman Zoltánnak a szakmai segítséget, és a munkatársaimnak a céltudatos, kitartó munkát, hiszen ez az eredmény az ő érdemük is!
Követtem a legjobbakat, másolódtam!

Mindössze 27 éves vagy, férjeddel és három éves kisfiaddal élsz együtt, hogyan egyezteted össze a feleség, anya és businesswoman szerepet?

Mára már sokkal könnyebben, rutinosabban. A kezdeti időkben voltak nehézségek, nekem is meg kellett tanulnom hogyan osszam be jól az időmet. Sajnos az első pár hónapban nem igazán ment és a családomnak nagyon nem tetszett, hogy állandóan csak a munka. Teljes mértékben beszippantott az MLM világa, de tudtam mit akarok és hogy miért jó ez nekünk hosszú távon! Vágytam a sikert és bizonyítani akartam családomnak és magamnak is, meg akartam mutatni, hogy igenis képes vagyok rá. Már most ők is látják, hogy volt értelme annyi időt ráfordítani! Ma már a számomra igazán fontos dolgokkal foglalkozhatok, a gyermekem mindennapjainak aktív részese lehetek!

Hogyan változtatta meg magánéletedet a Betterware-el való együttműködés? És még egy kérdés: Miről álmodozol most?

A Betterware életem egyik legjobb döntése. Az életünk teljes mértékben megváltozott! Elindultunk az anyagi függetlenség útján, ráadásul számtalan barátra találtam munkám során, ami hatalmas örömmel tölt el. Boldog vagyok és szavakba nem tudom kifejezni, amit most érzek! Igazából az álmaim már valóra váltak.
Amit szeretnék az az, hogy minden munkatársam tapasztalja meg a Betterware segítségével, hogy milyen érzés ébresztőóra nélkül élni, anyagi biztonságban felnevelni a gyerekeiket, nyugalomban eltölteni a mindennapokat és lépésről lépésre megvalósítani az álmaikat.
Kívánom, hogy elhozza számukra is azt a szabadságot, melyre legbelül mindig is vágytak!

Termékkínálatunk nagyon gazdag, többek között otthoni tartozékokat, tisztítószereket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat, stb. tartalmaz... Van esetleg olyan kategória, amit a Betterware-ben való üzletépítés szempontjából preferálsz?

Nincs olyan kategória, amit jobban előnyben részesítek!
Engem minden termék megfogott, minden terméket használok, hiszen én is így tudom átadni a tapasztalataim!
Jó, hogy olyan termékekkel foglalkozhatok, amely pénztárcabarát árakon vannak, minőségük nagyon szuper és így akkor is megveszik az emberek, ha az üzlet nem is érdekli őket.

Magas pozíciót értél el, a Betterware Top Leaderek szűk körébe tartozol. Mely események voltak létfontosságúak a sikerhez vezető úton? Mi volt számodra a legnehezebb? Hogyan bírkóztál meg vele?

Nagyon fontos volt a folyamatos tervezés, a vezetői feladatok megtanulása, struktúra elemzés, ezáltal a kulcsemberek megtalálása, munkájuk teljes mértékű segítése, a kapcsolattartás!
Eleinte mindent nehéznek találtam, mert ugye sosem dolgoztam MLM-ben, de nem szégyelltem segítséget kérni a felsőbb vezetőimtől, így minden nehézséget, amivel a munkám során találkoztam közösen oldottunk meg, hisz egy csapat vagyunk! Folyamatosan tanultam/tanulok a mai napig! Egy tényleg nagyon szuper csapat tagja lehetek!

Mi tetszik leginkább a Betterware-el való együttműködésben?

Nagyon büszke vagyok, hogy ennél a cégnél dolgozom! Tetszik, hogy számtalan olyan dolgot adott az anyagiakban túl, amit pénzért nem lehet megvenni! Barátokat, élményeket, személyiség fejlődést, elismerést! Rájöttem, hogy milyen jó érzés mások sikereiért tenni és osztozni az örömeikben! Nagy áldás az, ha azzal foglalkozhatsz, amit tényleg szeretsz.
Ezen kívül nagyon tetszik, hogy díjtalanul el lehet kezdeni, így nincs benne kockázat, ugyanis a mai világban elég sok az átverés, de ami a legjobb, hogy online is tudom az üzletemet építeni úgy, hogy komplett működő eszközt kaptam a kezembe, ami
számomra kisgyerek mellett hatalmas segítség.

Azok, akik a mi iparágunkban kezdenek karriert építeni, gyakran felteszik maguknak a következő kérdést: „Alkalmas vagyok erre a feladatra?”. Hogyan válaszolnál nekik?

Ha hajlandó megtanulni azt, hogy hogyan érjen el eredményeket és elfogadja a valós segítséget, akkor garantálni tudom neki, ha nem is könnyű, de élvezetes és jövedelmező lesz számára ez a munka!
Nem kell, hogy tökéletesen csinálja, de törekedjen rá, AKARJA! Csak rajta áll, hogy alkalmas-e! Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében!

Mi alapján választod ki, hogy kivel szeretnél együttműködni?

Nem választok! A lehetőség mindenkinek adott! Igazából az érdeklődő választ engem.
Az, hogy sikerül-e az együtt működés csak a bizalmon múlik!
Akkor tudunk sikeresen együtt dolgozni, ha kialakul a bizalom és elfogadja tőlem a segítséget!
Szívesen dolgozok együtt bárkivel, de csak azon az emberen lehet segíteni, aki akarja.

Milyen tippet adnál azoknak, akik most kezdik a Betterware-el való együttműködést és az általad megtett útnak a legelején vannak?

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy higgyenek magukban, higgyék el, hogy képesek rá! Mert amit képesek vagyunk elhinni, azt elérni is!
Ne féljenek változtatni az életükön!
 Nem az számít, hogy honnan jöttél, vagy épp mi a végzettséged, csak az, hogy legyen elég hited és kitartásod!
“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”

Anett, nagyon szépen köszönöm! Még egyszer gratulálok a sikerekhez és kívánom, hogy váljanak valóra álmaid!

Az interjút Renata Frączkiewicz, a Betterware Europe Értékesítési Vezetője készítette.

A Betterware Autós Programja jelenleg is tart! Válassz te is autót!

Bökönyszegi Balogh Anett már átvette álmai autóját a Betterware Autós Programának köszönhetően!


Te is valóra válthatod saját autódról alkotott álmaidat! Csatlakozz azon szerencsésekhez, akik már álomautójukkal járhatnak.

lyet csak a Betterware-ral érhetsz el!
Ismered már a Betterware Autós Programjának egyszerű feltételeit?
A részleteket Képviselői felületen lévő dokumentumokban találod.CSATLAKOZZ HOZZÁNK
  / VISSZA