Kövess minket Facebook-on

Kerék Zoltánné Andrea

Betterware Klub Felső Igazgató

"Olyan életvitelt alakítottam ki,amiben megtaláltam a legfontosabbakat:barátokat és az anyagi függetlenséget."

Üdvözöllek Andrea! Hogy vagy?

Szia Renáta!
Köszönöm szépen kérdésed!Csodálatosan érzem magam lelkileg.

Köszönöm szépen kérdésed!Csodálatosan érzem magam lelkileg.
Andrea, 2016 szeptemberben csatlakoztál a Betterware-hoz és taroltál mint a vihar! Már októberben Vezetői címet szereztél, majd Menedzser, Felső Menedzser, majd 2017 májusban Igazgatói címre ugrottál, hat egymást követő hónapban megvédted igazgatói címedet! Jelenleg 5 Vezetői csoportod van és 1 csoport választ el a következő - Felső Igazgatói - címed eléréséhez. Gyönyörű, látványos siker! Gratulálok!

Az a tény, hogy ilyen gyorsan sikerült elérni egy ilyen fantasztikus eredményt, azt jelenti, hogy voltak tapasztalataid már az MLM iparágban?

Őszintén? Hallottam az MLM-ről, de nem tudtam mit is jelent valójában. Tényleg tudatlan,elmaradott voltam ezzel az üzlettel kapcsolatban, éppen ezért félve, kételkedve vágtam bele.

Nagyon gyors ütemben hoztál létre öt stabil Vezetői Csoport szervezetét – hogy csináltad ezt?

Folyamatos tanulással,önképzéssel. Ezen kívül ami a legfontosabb, a türelem és a segítőkézség.Igazából, azt mondhatom, hogy ez egy emberekre épülő üzlet és ha nem tudok sikert adni a csapatnak, akkor nem is fog menni. Napi kapcsolatban vagyok a képviselőkkel, vezetőkkel és igyekszem a munkájukat megkönnyíteni anyagokkal, tanácsokkal. Ezt az eredményt nekik köszönhetem, hiszen nagyon jól tudnak velem együttműködni. Arra törekszem, hogy a saját üzletüket stabilan felépítsük és hosszú távon sikeresen működjön.

Andrea, Nő vagy tehát duplán sikeres. Számomra ÓRIÁSI vagy! Mert megmutatod mindenkinek, hogy NINCSENEK HATÁROK! A karrieredet figyelve, aki téged nem ismer, nem gondolná, hogy komoly egészségügyi problémáid vannak. Amikor átveszel egy díjat, csekket, oklevelet látom, hogy ez neked mennyire megterhelő fizikálisan... Sok embernek ilyen egészségügyi probléma igazi gátat jelentene, de Neked nem az! Mond el, ez hogy lehetséges, hogy csinálod?

Amikor egészséges voltam,akkor is mindig erőmön felül teljesítettem. Talán most is ez a nagy akarat, az „Akkor is megmutatom, hogy képes vagyok rá!” hajt előre. Bizonyítani akarás saját magamnak és mindenkinek, hogy igen van a négy fal között is van élet! Megmutatni azoknak az embereknek, akik feladják ezt a munkát 2-3 nap után, hogy sokkal erősebbnek, kitartóbbnak kell lenni. Ha én meg tudom csinálni, akkor BÁRKI meg tudja! A negatív gondolatokat kitörölni és csak pozitívan hozzáállni mindenhez! Nekem is bele kellett törődnöm a helyzetembe és teljesen átszervezni mindent. Fejben kell eldőlni mindennek és működik. Nekem is nehéz volt,de ha nem tettem volna meg, akkor a depresszió felé sodródottam volna… Kemény munka volt, de a családomnak is szükésge van még rám sokáig, ezért is talpra kellett állnom… és sikerült!

A Betterware-ral való közös munka volt valamilyen hatással a magánéletedre? Hogy változtatta meg az életed?

Minden téren megváltoztatta az életemet a Betterware. Nem tudom elképzelni,hogy bármi mással foglalkozzak. Olyan életvitelt alakítottam ki, amiben megtaláltam a legfontosabbakat: barátokat és az anyagi függetlenséget. Ez a lehetőség, amit a Betterware adott, hogy egymást segítve és nem egymáson átgázolva legyünk sikeresek, ez a legnagyobb dolog. Boldog, nyugodt életet kaptam és a családomnak sem kell azon aggódnia, hogy egyedül vagyok, hiszen itt megtaláltam a 2.családom.

Sok ember nem hiszi el, hogy a mi szakmánkban nem lehet nagy pénzeket keresni, mit mondanál ilyen szkeptikusoknak?

Sajnos nagyon sokan nem hisznek vagy éppen sérültek az MLM-ben és ez miatt sebezhetőek,könnyen feladják. Idő,kitartás, lelkesedés és nagyon nagy akarat kell ehhez, ez az igazság. Nem 1 hónap alatt lehet elérni olyan jövedelmet, amit mindenki szeretne... Hosszabb folyamat és persze folyamatosan kell dolgozni. Ha nem csináljuk, akkor nem is lesz jövedelem..és sajnos sokszor ezt tapasztalom, hogy mindenki gyorsan, hamar akar meggazdagodni úgy, hogy nem fektet bele kellő energiát. Nekem is idő kellett, hogy megtérüljön a befektett munkám, de megérte. Legyen mindenki sokkal erősebb,kérjen nyugodtan segítséget Tőlünk, hogy együtt küzdjük le a nehézségeket, hiszen csapatban minden sokkal könnyebb, mint egyedül!!

A Betterware abban különbözik, hogy széles termékpalettával rendelkezik: konyhai kiegészítők, tisztítószerek, wellness termékek és kozmetikumok – mindent ajánlasz vagy csak pár kiválasztott dologra koncentrálsz?

A Betterware azért jó,hogy ennyire széles a kínálat.Nem szelektálok. A vásárlóknak,érdeklődőknek a saját problémáira ajánlom, keresem a megoldást. Legyen az egy odaégett szennyeződés az edényre, sárga foga,puffadás…stb. Nem csak képviselünk, hanem tanácsadói szerepet is betöltünk és ezért szeretem csinálni.

Hogy szerzel új személyeket az együttműködéshez? Nehéz ezt csinálni?

Kétféleképpen végzem a hálózatépítést. Online illetve a vevőimnek ajánlom fel a csatlakozást,hiszen ez a cél, hogy mindenki 23% kedvezménnyel vásároljon.
Az,hogy nehéz nem mondanám. A hálózatépítéshez kell a legtöbb türelem és itt jön a szelektálás, szűrés. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kell odafigyelni nagyon. A képviselőknek is mindig azt tanácsolom, hogy ne a mennyiségre, hanem a stabil, erős struktúrára törekdjenek és ez vezet sikerre mindenkit.

Mi a legnagyobb vágyad?

A legnagyobb célomat már elértem, kialakítottam azt a harmóniát, amire vágytam. Ezen a ponton túl már nem a pénzért dolgozom, hanem van egy fajta küldetés tudatom. Nagyszerű dolog látni,amikor pozitív irányba változik az emberek sorsa ennek az üzletnek köszönhetően. Hajt a belső motiváció, hogy másokon segítsek, felemeljem őket anyagilag és szellemileg,hogy ráébredjenek a saját maguk nagyságára. Az az én legnagyobb vágyam, mondhatnám azt is, hogy küldetésem.

Mi lenne a TE tanácsod - amit azoknak az embereknek adnál akik olvassák ezt az interjút és el szeretnék kezdeni építeni karrierjüket a Betterware-nál - mit mondanál nekik?

Tanulj folyamatosan és alkalmazd a tanultakat. Fogadd meg a sikeres vezetők javaslatait és legyél a Betterware elkötelezettje és soha ne állj meg!!! Tegyél mindennap álmod, célod eléréséért. Néha nem látszik mindjárt a munka eredménye, de nem hagyjuk magunkat elbátortalanítani, akkor idővel elérjük a célt. Ebben a szakmában akkorák lehetnek az eredmények, hogy sokszor hihetetlennek tűnnek,mégis valóságosak, mert vannak emberek, akik elérték ezeket. Merd megvalósítani az álmaidat, vágyaidat!!

Andrea, nagyon szépen köszönöm neked! Gratulálok a sikereidhez és kívánok neked továbbiakat és hogy teljesüljenek a vágyaid egymás után!

Az Interjút Renata Frączkiewicz a Betterware Európa Értékesítési Igazgatója készítette.


CSATLAKOZZ HOZZÁNK  / VISSZA