Kövess minket Facebook-on

Nézd meg milyen könnyű elkezdeni az üzletet a Betterware-ban

A Betterware klubtagjainak száma eléri összesen a 100.000 főt Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Romániában. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi határozza meg az új emberek gyors elindítását ebben az üzletben és sikerükben. Mindenki először lép be az új környezetbe, gyakran zavarja, hogy mit hoz az új helyzet számára, új emberek és új kihívások. Ne aggódj! A Betterware-ban mindenkinek az érdeke, hogy sikeres legyél, megkönnyítse az indulásod és a fejlődésedet. A Szponzorodon kívül (személy aki meghívott a Betterware-hoz) további támogatást kapsz speciális programok formájában, amelyek felgyorsítják az utat a sikeredhez!

Indulj el a Könnyű Start programmal

Mindannyian szeretjük a díjakat és ajándékokat, a Betterware-nél sok lehetőséged lesz hasonlókban részesülni. Ilyen például a különleges „Könnyű Start” programunk, melyben az új Klubtagok részesülnek. A program célja, hogy meghálálja az aktivitásod a Betterware-el való együttműködés első három hónapjában.

További információk >>

Nézd meg milyen könnyű elkezdeni az üzletet a Betterware-ban

Spórolj az első megrendeléseddel

Nem szereted pazarolni az időt és szeretnéd felgyorsítani a sikerre vezető utat már az első megrendelést követően, de nem ismered még a termékeket és nem tudod mit rendelj meg? Ebben segítséget a „Professzionális Starter" nyújt!

További információk >>


CSATLAKOZZ HOZZÁNK  / VISSZA