Kövess minket Facebook-on

Sale! Napsütött Kert zöld tea View larger

Napsütött Kert zöld tea

367350

A sencha japán zöld tea kivételesen jó változata, tökéletesen illik a rózsavirághoz, mályvához és napraforgóhoz. A mangó és bergamot gyümölcsös édességet ad a teának. 50g

More details

Ft 2,050

Információk

A nemes, japán sencha zöld teának, valamint a mályva virágnak, rózsának és napraforgónak a keverékével lett létrehozva. Az ízvilágot a mangó és bergamot aroma teszi teljessé, mely a lefőzött teának kellemes, gyümölcsösen édes utóízt biztosít.

Csomagolás

50g terméket tartalmaz.

Vélemények

Kamil olender

Mindig is nagy szeretője voltam a teáknak, különösen az ízesítetteknek. Leggyakrabban instant változatokat használtam tasakban - könnyen elkészíthető és olcsó. Nagy érdeklődéssel fogadtam a hírt, hogy a Blue Nature egy új termékcsaládot vezet be. Soha nem kedveltem a szórt teákat, de úgy döntöttem kipróbálom. A Napos Kert nevű termék különösen felkeltette az érdeklődésem. A japán zöld tea, valamint a rózsavirág, napraforgó és mangó íz keveréke tökéletesen eltalálta az ízvilágom.
Állítólag a teafőzet enyhíti a minket körülölelő világ háborgását. A csomagot munkából visszatérve vettem át. A termék átvétele után egy percet sem vártam. Kényelmes leültem a fotelba egy pohár teával együtt. Az első korty nagy meglepetés volt számomra. Soha nem ittam még semmi hasonlót. Egy pár további korty után már tudtam, hogy minden hónapban a megrendelési listámon szerepelni fog a Blue Nature Napos Kert nevű teája. Egy pillanatnyi pihenés egy pohár finom teával a kezemben egy nehéz nap után - ez kellett. Melegen ajánlom!

Kamil Olender, Głogów

30 hasonló termék: