Kövess minket Facebook-on

Sale! Nano gold fogkefe arany nanorészecskékkel kék View larger

Nano gold fogkefe arany nanorészecskékkel kék

366004

Egy olyan fogkefe, mely nemcsak tisztít, de az összes káros baktériumot könyörtelenül eltávolítja. Hatékonyan segíti az egészséges és szép fogak megtartását mind nőknek, mind férfiaknak.

More details

Ft 2,550

Információk

Az Ortodent Gold egy kivételes fogkefe, mely a gyönyörű mosoly és a száj higiéniaszintjének megtartását kívánó embereknek készült. Az arany nanorészecskék alkalmazása védi a fogkefe felületét a baktériumoktól, amikor az használat után lerakásra kerül.

Technológia

A kozmetikában és orvostudományban egyre szélesebb körben alkalmazott arany nanorészecskék ionokat szabadítanak fel, melyek kivételes baktériumölő tulajdonsággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a fogkefe felülete mindig higiénikus és tiszta marad. Ez pozitívan megkülönbözteti ezt a fogkefét más termékektől, melyek sűrűn káros mikroorganizmusok élőhelyévé válnak. A Blue Nature által használt arany mikrorészecskék nem mérgezőek, gyulladáscsökkentő hatásúak és még a legérzékenyebb fogínyt sem sértik fel.

Az Ortodent Gold ezen felül optimális söréttel lett ellátva, melyeknek a belső része vastagabb, ami a fog felületének megfelelő tisztítását teszi lehetővé. A külső része észrevehetően vékonyabb, minek következtében az egyes fogak között nehezebben elérhető helyek tisztítása sokkal könnyebb.

Méretek

Fogkefe hosszúsága: 19 cm.

30 hasonló termék: