Kövess minket Facebook-on

Sale! Nano gold fogkefe arany nanorészecskékkel narancssárga View larger

Nano gold fogkefe arany nanorészecskékkel narancssárga

366001

Esztétikus és hatékony fogkefe, mely segít a fogak épségének és a gyönyörű mosoly hosszantartó megőrzésében. A fog megmosása után a fogkefe felületén nem marad egy baktérium sem.

More details

Ft 2,550

Információk

Az Ortodent Gold egy kivételes fogkefe, mely a gyönyörű mosoly és a száj higiéniaszintjének megtartását kívánó embereknek készült. Az arany nanorészecskék alkalmazása védi a fogkefe felületét a baktériumoktól, amikor az használat után lerakásra kerül.

Technológia

A kozmetikában és orvostudományban egyre szélesebb körben alkalmazott arany nanorészecskék ionokat szabadítanak fel, melyek kivételes baktériumölő tulajdonsággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a fogkefe felülete mindig higiénikus és tiszta marad. Ez pozitívan megkülönbözteti ezt a fogkefét más termékektől, melyek sűrűn káros mikroorganizmusok élőhelyévé válnak. A Blue Nature által használt arany mikrorészecskék nem mérgezőek, gyulladáscsökkentő hatásúak és még a legérzékenyebb fogínyt sem sértik fel.

Az Ortodent Gold ezen felül optimális söréttel lett ellátva, melyeknek a belső része vastagabb, ami a fog felületének megfelelő tisztítását teszi lehetővé. A külső része észrevehetően vékonyabb, minek következtében az egyes fogak között nehezebben elérhető helyek tisztítása sokkal könnyebb.

Méretek

Fogkefe hosszúsága: 19 cm.

30 hasonló termék: