Kövess minket Facebook-on

Sale! Silver action fogkrém koloid ezüsttel 50 ml View larger

Silver action fogkrém koloid ezüsttel 50 ml

367427

Innovatív és hatékony fogkrém ezüst részecskékkel, mely a fog alapos tisztítását és a fogíny ápolását teszi lehetővé. A száj komplex higiéniai ellátást biztosítja.

More details

Ft 2,100

Információk

Forradalmi, kivételesen hatékony fogkrém, mely a  technológia legújabb eléréseit használja fel. A termékben használt ezüst nanorészecskék ez eddigieknél jobban segítik a fog, az íny és a száj higiéniájának megtartását. A száz százalékban természetes összetevők, a kémiai anyagok és tartósítószerek hiánya tökéletes hatékonyságot biztosít, többek között:

  • erős antibakteriális és gombaölő hatás
  • a fog és a fogíny állapotának javítása
  • fogszuvasodás megakadályozása
  • periodontitis és gyulladás leküzdése
  • az ínyvérzés megakadályozása
  • tökéletes tisztítás és gyengéd fehérítés

Hatóanyagok

A Silver Action fogkrém hatékonyságának titka az ezüst kolloid mikroszkopikus részecskéiben rejlik, melyek eltávolítják a gombát, penészt, valamint több mint 650 kórokozót és élősködőt öl meg, gyulladáscsökkentő hatású és az egészségre nézve teljesen biztonságos. Nem rakódik le a szervezetben, nem sérti fel a nyálkahártyát és nem mérgező.

A fogkrém emellett tartalmaz még szegfűszeg olajat, melynek fertőtlenítő, parazitaellenes és vírusírtó hatása már régen bebizonyításra került. Ezen kívül enyhíti az íny és a száj gyulladásos állapotát. A termék több különböző gyógynövény kivonatát is tartalmazza, többek között: gránátalma, körömvirág, orbáncfű, rozmaring, vagy akác kivonat. A termék egésze 100%-ban természetes

Alkalmazás

Más fogkrémhez hasonlóan elég egy kis mennyiséget felhelyezni a fogkefére. Mint felnőttek, mind gyerekek által alkalmazható. A fogorvosok a minden étkezés utáni fogmosást ajánlják.

Csomagolás

Az álló tubus 50 ml fogkrémet tartalmaz.

Vélemények

Emilia Walczak

Sokáig kerestem természetes szájhigiéniás terméket magamnak és a családomnak. Nemrég rátaláltam egy cikkre a fluor negatív hatásáról, ekkor döntöttem úgy, hogy olyan termékeket találok magamnak és a családomnak, melyek 100%-ban természetesek. Nemsokkal ezután a Blue Nature kiadta a szájhigiéniás termékcsaládját.
Teljesen lenyűgöztek. Mind a fogkrém, mind a szájvíz. El sem tudom képzelni, hogy ne használjam őket :)


Emilia Walczak

30 hasonló termék: