Kövess minket Facebook-on

Sale! Immunerősítő acerolával és fekete bodzával- étrend kiegészítő View larger

Immunerősítő acerolával és fekete bodzával- étrend kiegészítő

5000

Ebben a katalógusban található bármely termékre elköltött 3600.-ft után Immunavita acerola + fekete bodza 1750 Ft

More details

1 750 Ft

4 250 Ft

Információk

Két növényi kivonat kombinációja: acerola és bodza. C-vitamin természetes forrása, amely segít fenntartani az immunrendszer megfelelő működését.

Hatóanyagok

ACEROLA ÉS FEKETE BODZA

Az ACEROLA minden gyümölcs közül a legnagyobb természetes C-vitamin tartalommal rendelkezik, a narancstól 90-szer, a citromtól pedig 30-szor több vitamint tartalmaz. Az acerola gyümölcs továbbá két nagyon értékes antioxidánst, azaz karotinokat és antocianinokat tartalmaz, melyeknek köszönhetően az acerola antioxidáns hatékonysága nagyobb, mint a magas antioxidáns tartalomról híres szőlőké.

 

FEKETE BODZA - évszázadok óta természetes antibiotikumként használatos. Ennek a növénynek a csodálatos hatását már több tudományos kutatás is megerősítette. Jótékony működését a benne megtalálható anyagoknak köszönheti: C-vitamin (nagy mennyiségben), B-vitaminok (tiamin, riboflavin, niacin, folsav, biotin), A-vitamin, ásványi anyagok (kalcium, kálium, alumínium, vas, nátrium), szerves savak, cserzőanyagok, illóolajok, pektinek és flavonoidok, melyek megnehezítik a vírusok fejlődését.

Működés

Megelőzésre: 1 kapszula naponta.

Ajánlott adag: Megnövekedett igény esetén napi 2 db kapszula

Felnőtteknek és gyerekeknek 3 éves kortól.

Alkalmazás

Tartalma 30 darab kapszula.

Töltsd le a terméktájékoztatót

30 hasonló termék: